A szöveg felolvasásához jelölje ki a kívánt szöveget, majd kattintson a hangszóró ikonra   Click to listen highlighted text! A szöveg felolvasásához jelölje ki a kívánt szöveget, majd kattintson a hangszóró ikonra Powered By GSpeech
 

AKADÁLYMENTES HONLAP

A szöveg felolvasásához jelölje ki a kívánt részt, majd kattintson a hangszóró ikonra!   Click to listen highlighted text! A szöveg felolvasásához jelölje ki a kívánt részt, majd kattintson a hangszóró ikonra! Powered By GSpeech
 
 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel köszöntjük az Olvasót!

Ha erre a honlapra érkeztél, biztosan szeretsz bringázni, túrázni és szeretnéd felfedezni a Magyar Tenger rejtett szépségeit. Bringázz a Balaton körül és pihenj meg Balatonakaliban, a Balaton északi partján Balatonfüred után Fövenyes és Zánka között a „Bringakali” Kerékpáros Pihenőben.

 

 

Bringakali

EU

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava. Ez a hatalmas víztömeg csodálatosan változtatja színét, hol kék, hol zöld, hol haragos szürke. A tavat körbeölelő több mint 200 kilométeres kerékpárút a legváltozatosabb helyeken kanyarog. A kellemes testedzés mellett, a túrákon érdekes településeket látogathatunk végig, ritka műemlékeket, különleges természeti értékeket nézhetünk meg. Balatonakali közelében található a Káli Medence, Hegyestű, Kőtenger, hogy csak néhány érdekességet említsek. Kerékpáron ülve ezernyi szépségét fedezhetjük fel a tónak, hol egészen közelről gyönyörködhetünk benne, hol sziklafalon állva a lábunk alatt terül el, varázslatosan gyönyörű, és felejthetetlen élményt nyújtva.

Dobjuk hát félre az autót, és pattanjunk két kerékre a szerelmünkkel, a családdal, a barátokkal, az osztálytársakkal!

A kerékpáros pihenő építésének ötletét az adta, hogy évről-évre párommal kerékpáron ülve fedeztük fel a Balaton szépségeit és nem találtuk meg azokat a szolgáltatásokat, amelyek utunkat még kényelmesebbé tették volna.

Célunk, hogy a lelkes kerékpározó mindent egy helyen megtaláljon, segítséget kapjon, kényelmesen pihenhessen, a teraszunkról gyönyörködhessen a Magyar Tenger pillanatnyi szeszélyében, és közben udvarias kiszolgálásban részesüljön.

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech